Kako se naručuju igračke?
- Igračke koje imamo u ponudi su izložene na našem sajtu "poklonigracke.com". Igračke je moguće poručiti direktno sa sajta klikom na dugme "PORUČIVANJE". Takođe, postoji mogućnost naručivanja igračaka preko naših socialnih mreža Facebook-a ili Instagram-a. Ukoliko imate poteškoća pri poručivanju možete nam se javiti na broj +381 64 1111 433 ili putem maila: info@poklonigracke.com . Želimo vam uspešnu kupovinu! ❤️
Kojom kurirskom službom šaljete pakete?
Pakete šaljemo isključivo kurirskom službom Post - express.
Želim da mi igračka stigne sutra! Da li postoji ta mogućnost?
Igračke koju su poručene do 10 sati prepodne se šalju istog dana i obično stižu u roku od 24 sata. No, naš tim ne može da garantuje isporuku u tom roku. Isporuka zavisi isključivo od kurirske službe i od stanja na terenu. Svaka igračka koja je poručena biće isporučena najkasnije do 5 dana nakon vaše porudžbine.
Kako pakujete igračke?
- Svaka igračka koja se poruči, prvo prolazi kroz proces provere. Pre svega proveravamo ispravnost i moguća oštećenja. Kada smo se uverili da je igračka ispravna, pažljivo je pakujemo i obezbeđujemo je za slanje. Igračka dolazi upakovana u foliju, tvrd karton i sa obeležijima kurirske službe.
Šta da radim ako mi se ne svidi igračka?
Bez obzira na razlog vašeg nezadovoljstva, svaku igračku možete vratiti u roku od 14 dana od prijema paketa. Postoje dve opcije u slučaju reklamacija. Prva je da vam pošaljemo zamenu (ista igračka). Druga opcija je da vam vratimo celi iznos novca. U slučaju vraćanja paketa potrebo je da popunite obrazac Odustanka od ugovora. Opcija koju praktikujemo je da stupimo u direktan kontakt sa kupcem koji želi da vrati paket, prosledimo mu obrazac, i pojasnimo sve nedoumice.