Naplata

U poklonigracke online prodavnici nudimo dva načina plaćanja. Cilj nam je vam omogućimo da sami izaberete način plaćanja koji vam najviše odgovara.
U našoj online online prodavnici možete plaćati na sledeće načine:
- pouzećem
- e-bankingom

Plaćanje e-bankingom

Ukoliko želite da odaberete ovaj način plaćanja, potrebno je da nas kontaktirate putem emaila na: info@poklonigracke.com . Shodno tome poslaćemo vam predračun. U predračunu se nalaze svi podaci koji su vam potrebni za uplatu: broj računa na koji treba uplatiti iznos o kojem je reč i broj porudžbine. Koristeći e-banking svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun.
Ukoliko ne koristite e-banking, odštampajte predračun i navedeni iznos uplatite na bilo kom mestu gde i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti.
Poručene proizvode Vam šaljemo tek po registrovanoj uplati.

Pouzećem

Proizvode koji su poručeni na ovaj način šaljemo odmah, i pošiljku će Vam naplatiti dostavljač prilikom uručenja pošiljke. 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (možete staviti npr. srednji kurs Narodne Banke Srbije). Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.